1. Leveringstermijn
Zodra de betaling is ontvangen zal je bestelling binnen 24 uur verstuurd worden. Normaal gesproken ligt het de eerstvolgende werkdag op je mat.
By Bloom is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketjes.

2. Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van je bestelling. Bij een bestelling reken ik €1,95 verzendkosten. Bij een groot pakket is dit €3,95. Bestel je voor meer dan €30? Dan betaal je geen verzendkosten.

3. Betaling
Een betaling kun je doen via iDEAL of vooraf overmaken.
Alle prijzen zijn weergegeven in euro en inclusief BTW.
Als de betaling na een bestelling niet binnenkomt vervalt de bestelling na 5 werkdagen.

4. Ruilen
Het is niet mogelijk om de kaarten of posters te ruilen.
Sieraden kunnen binnen 8 werkdagen geruild worden, mits het niet gedragen en/of beschadigd is. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. By Bloom zal een vervangend product aanbieden of het aankoopbedrag retourneren.

5. Privacy
By Bloom gebruikt jouw gegevens (naam, adres en e-mail) voor het verzenden van je aankopen. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden en je telefoonnummer (optioneel) zal niet worden gebruikt voor promotionele doeleinden.
De nieuwsbrief wordt alleen verstuurd indien je daar toestemming voor hebt gegeven (opt-in).

6. Rechten
Voor het gebruiken, opslaan, kopiëren en/of verspreiden van de inhoud van deze website dien je vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van By Bloom.Versie 1 | 3 september 2019(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2021 By Bloom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel